Amb l’objectiu de reflectir la innovació tecnològica al territori, el CIT Catalunya 2020 desplegarà  jornades territorials arreu de Catalunya.

La finalitat d’aquestes jornades és recollir y fomentar la innovació tecnològica al territori. I doncs, el contingut de les mateixes es fonamentarà amb l’activitat econòmica i industrial alineades amb la RIS3CAT. Per allò comptarem amb un representat de oferta i demanda tecnològica a més de la participació de centres tecnològics.

Jornades Realitzades

- En el marc del Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities, celebrat el 22 d’Octubre a Tarragona, el CIT Catalunya 2020 desplegà una jornada Territorial relativa a la mobilitat sostenible.

- El divendres 13 de febrer es va celebrar al Parc Científic i Tecnològic de Girona una jornada temàtica relativa al tractament i gestió de l’aigua. A l’apartat de recursos, dins de la carpeta “energia i recursos”, podeu trobar el material relatiu a les presentacions.

- El divendres 13 de març es va celebrar la jornada “Innovació tecnològica en el sector agroalimentari” a la Diputació de Lleida. A l’apartat de recursos, dins de la carpeta “alimentació”, podeu trobar el material relatiu a les presentacions.

- El dijous 4 de juny es va celebrar, en el marc de les I Jornades CTecno 2020, la sessió de cloenda del Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020. L’acte va ser presentat pel Sr. Francesc Noguera (coordinador del CITCAT2020), i seguidament es va donar pas a una taula rodona amb professionals de quatre dels sectors de la RIS3CAT. La taula rodona va ser moderada per la Sra. Mariona Sanz, Directora d’Unitat Empresarial d’Innovació, ACCIÓ . En l’acte també es va projectar el vídeo “Reflexions dels coordinadors del CITCAT2020″, un video que recull les sensacions i feedbacks dels coordinadors dels grups de treball del projecte CITCAT2020.

Jornada territorial a Tarragona

Jornada territorial a Tarragona

Jornada a Girona

Jornada territorial a Girona

Jornada a Lleida
                                           Jornada territorial a Lleida                                        

            

Track cloenda CITCAT2020 en les I Jornades CTecno 2020

Llista d’activitats de Jornades Territorials

2015

2014

Vídeo REFLEXIONS DELS COORDINADORES DELS GRUPS DE TREBALL:

Reflexions dels coordinadors del CIT CAT 2020 from CTecno on Vimeo.

I Jornades CTecno 2020. TRACK 4. Cloenda del CITCAT 2020 from CTecno on Vimeo.