L’Ajuntament de Barcelona (Barcelona Growth) juntament amb 22@networkbcn organitzen el proper 30 d’abril un dinar col·loqui sota el títol: Post Mobile World Congress: una oportunitat per a la innovació.

Aquest esdeveniment pretén ser el primer àgora barcelona growth del 2015 on s’analitzaran les tendències que han fixat la passada edició del MWC. Aquesta darrera edició ha estat plena de presentacions multitudinàries: llançament de productes de les grans companyies, conferències dels CEOs més innovadors, declaracions al voltant de l’accés a la xarxa i el control del seu tràfic, entre d’altres. Durant el col·loqui es debatrà com seran les telecomunicacions del futur, quins nous aparells i gadgets rivalitzaran per la nostra atenció, i quins nous serveis i models de negoci associats sorgiran.

El dinar col·loqui comptarà amb la presència d’en David Noguer Bau, Global Strategic Marketing a Juniper Networks, on lidera el programa d’innovació en nous serveis per al mercat de les telecomunicacions. Per la seva trajectòria professional té una àmplia experiència en arquitectura de xarxes d’operadors, serveis en el núvol i estratègies de penetració en els mercats.

L’acte tindrà lloc el proper 30 d’abril de 14h a 16h, a l’Hotel Majestic (Passeig de Gràcia, 68, Barcelona).

Podeu inscriure’s o consultar més informació al següent enllaç.